32ste IWC congres: Falen en opstaan


  • iwc 2023

Dankzij onze warme oproep naar geëngageerde teamleden op het vorige IWC-congres kwamen er maar liefst 6 enthousiastelingen bij!  Dat zorgde voor veel ideeën en een fijne dynamiek. We zijn dan ook trots dat we jullie weer een kwaliteitsvolle cursus met een uitgebreid huisartsvriendelijk programma kunnen bieden.
 
De 32ste editie is er één van ‘Falen & OPSTAAN!'  
 
Daarin bekijken we de nieuwe richtlijnen rond hart- en nierfalen.  We besteden ook aandacht aan onze hersenen... Wat als die niet meer doen wat we verwachten? Verder worden handvaten aangereikt om aan de slag te gaan met incidenten en leren we hoe we hierdoor onze praktijkwerking kunnen optimaliseren.  En wat als het ons allemaal even te veel wordt...?   Dit alles komt aan bod in interactieve lessen waar we quizzen, discussiëren, reflecteren, communiceren, implementeren……en soms ook zelf aan het werk gaan.  
 
We behouden de globale succesformule van het IWC-congres. Tijdens de lessen in de voormiddag is er voor de kinderen animatie voorzien: van babysitdienst voor de allerkleinsten, spelanimatie voor kleuters en jonge kinderen tot meer uitdagende activiteiten voor de oudere jeugd. Zo wordt deze week ook voor hen onvergetelijk. De partners krijgen dit jaar opnieuw de kans om in de voormiddag deel te nemen aan enkele activiteiten, speciaal voor hen georganiseerd. Nadien is het mogelijk om samen een warme maaltijd te gebruiken, in groep of in gezinsverband.  In de namiddag kan je genieten van je vrijheid of nog meer 'samenzijn' tijdens onze gekende wandeling met nadien pannenkoekenslag, de fietstocht of de leuke familiequiz.
 
Het wordt dus een week waarin we elkaar ontmoeten, samen aan het werk gaan, bijleren van en met elkaar. Een week waarin we tips en tricks uitwisselen, elkaar een hart onder de riem steken en samen met familie, collega’s en vrienden genieten van een leuke week aan zee. Jij komt toch ook? 

 

Wanneer? 31 maart - 7 april 2023
Waar? CenterParcs De Haan aan Zee

Na inschrijving ontvang je 2 fiscaal aftrekbare facturen.

 

Bijkomende informatie volgt.